ALGEMENE VOORWAARDEN

Verzendkosten/Verzenden

De verzendkosten binnen Nederland bedragen 6,95 euro. Indien je een pakket naar het buitenland wilt versturen kan je contact opnemen via de mail (info@im7himmel.nl).

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en het milieu zo min mogelijk te belasten, verstuurt Im7.Himmel de producten in kwalitatief goed tweedehands verpakkingsmateriaal. Het kan dus zijn dat je een doos ontvangt met een reclameopdruk. Mocht je de voorkeur geven aan nieuw verpakkingsmateriaal, kan je dit aangeven via de mail (info@im7himmel.nl). De verzendkosten binnen Nederland bedragen dan 7,50 euro. Aangetekend verzenden is ook mogelijk. Ook dit kan je via de mail aangeven.

Bestellingen worden pas geleverd als het totale bedrag op de rekening van Im7.Himmel staat. Wanneer de betaling niet binnen 10 werkdagen op de rekening van Im7.Himmel staat, komt de bestelling te vervallen. Verzenden gebeurt op eigen risico van de klant. De producten worden zeer zorgvuldig door Im7.Himmel verpakt. Im7.Himmel is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. 

Retourneren

Indien je onverhoopt niet tevreden bent over een product of hiervan andere verwachtingen had heb je de mogelijkheid om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden gedurende 5 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen. 

Im7.Himmel verzoekt je vriendelijk om zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Graag alleen in die mate uitpakken of gebruiken voor zover nodig om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden. Als je van het herroepingsrecht gebruik maakt dan graag het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Im7.Himmel retourneren (adresgegevens staan onder contact). De kosten van retourneren zijn voor rekening van de consument.

Im7.Himmel zal na ontvangst van het product de aankoopkosten zo spoedig mogelijk terugbetalen. 

De prijs

De prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2017 im7himmel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel